Magyar okosvíz a Coca-Colától

Ragnar Volarus

Okostelefon, okostévé, okosotthon, okosminden. Nehogy már pont a víz ne legyen okos! De az lesz. Merthogy a Coca-Cola HBC Magyarország egy új termékkel lép a piacra, és egy 1,8 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően elkezdte az okosvíz palackozását.

Mitől okos? A technológiától. Egy felhőképződést utánzó gyártási folyamat során jön létre a különlegesen tiszta és friss ízű, hozzáadott elektrolitokat tartalmazó ital, aminek alapanyaga a cég zalaszentgróti palackozójának ásványvize. Ahogy a palackon is olvashatjuk:

"A víz körforgásához hasonlóan a természetes ásványvizet párává alakítjuk, majd, miután lecsapódott, ásványi sókat adunk hozzá."

A víz GLACEAU smartwater néven kerül forgalomba, és tényleg egy igazi különlegességről beszélhetünk, hiszen az ital előállításához szükséges technológiát Európában eddig csak Nagy-Britanniában és Hollandiában alkalmazták. Tehát dobogósok lettünk.

Az értékesítés során első körben Olaszország, Ausztria, Oroszország, Csehország, Szlovákia, Szerbia, Horvátország és Írország boltjainak polcain tűnik majd fel a Magyarországon előállított okosvíz. Magyarország legnagyobb üdítőital-gyártója a közeljövőben további bővüléssel és éves szinten százmillió palack okosvíz előállításával számol. Igény mindenesetre van rá, Minas Agelidis, a Coca-Cola HBC Magyarország ügyvezetője szerint az okosvíz a világszerte dinamikusan bővülő víz piac egyik különleges terméke, amely az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában máris az első számú prémium márkává nőtte ki magát.

Címkék: Okosvíz
https://smarturban.blogstar.hu/./pages/smarturban/contents/blog/54426/pics/lead_800x600.jpg
Okosvíz
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?